Whistling Kettles for Gas Stoves

Cerek ini memberikan anda minum minuman yang selamat dan sihat. Teknologi penggilap dan elektrolisis berkualiti tinggi membuat cerek ini menyambut sambutan hangat di industri dapur di seluruh dunia.

Maklumat produk

Whistling Kettles for Gas Stoves L3308 -Produk popular mudah bergaya teh periuk / air cerek dengan atau tanpa infuser dalam kualiti yang baik

image002

Cerek ini memberikan anda minum minuman yang selamat dan sihat. Teknologi penggilap dan elektrolisis berkualiti tinggi membuat cerek ini menyambut sambutan hangat di industri dapur di seluruh dunia. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang telah mengeksport produk berkualiti tinggi sejak tahun 1999.

Informasi produk:

Produk tahan lama jangka panjang telah mengeksport produk keluli tahan karat berkualiti tinggi selama lebih dari 14 tahun. Pada masa yang sama, produk kami juga telah diiktiraf dan disokong oleh pelanggan kami. Cerek ini popular di pasaran untuk reka bentuk, fungsi dan pelbagai ciri yang elegan, dan ia juga memenuhi keperluan setiap hari. Kualiti produk stabil, julat penghantaran stabil, laser serasi, standard keluli dan kotak warna diperibadikan, menjadikan produk yang anda beli lebih mudah untuk dikenalpasti. Memilih kami akan menjadi keputusan terbaik anda!

Spesifikasi produk:

● Nama item: L3308 cerek

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 2L / 3L / 4L / 5L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 6 atau 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.5 mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

image003


Maklumat produk:

Cerek ini secara automatik akan berbunyi, mengingatkan anda apabila air mendidih, jadi anda tidak perlu bimbang tentang memasak. Bahan keselamatan keluli tahan karat kelas gred makanan lebih tebal daripada cerek umum, yang juga menjamin hayat perkhidmatan cerek, anti-jatuh, rintangan haba dan penampilan bergaya yang menarik pelanggan di seluruh dunia. Tudung cerek tebal dan titisan air di bahagian atas sepenuhnya tahan dengan panas wap air mendidih, supaya anda boleh membuka tudung tanpa perlu bimbang untuk dibakar. Spout yang diperluaskan menjadikan air yang dicurahkan lancar dan menghalang air yang dicurahkan daripada meluap.


Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan


image009(001)

Tentang kita:

Soalan Lazim: Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut sila hubungi untuk maklumat lebih lanjut.

Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di bilik NO.xxx


Hot Tags: bersiul cerek untuk dapur gas, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat