Cerek Air Bukan Elektrik Penggunaan dengan Gas Gas Atas

Cerek panjang ini datang dalam pelbagai warna pemegang dan manik atas. Ia menyokong penyesuaian logo. Kawalan kualiti yang ketat telah dialu-alukan oleh syarikat-syarikat di seluruh dunia.

Maklumat produk

Fee Tea Fancy L31871312 -Perkhidmatan jualan 2019 teh baru cerek periuk / air dengan atau tanpa infuser dalam kualiti yang baik

image002

Cerek panjang ini datang dalam pelbagai warna pemegang dan manik atas. Ia menyokong penyesuaian logo. Kawalan kualiti yang ketat telah dialu-alukan oleh syarikat-syarikat di seluruh dunia. Apa-apa permintaan Produk jangka panjang akan mencuba untuk memuaskan anda!

Informasi produk:

Reka bentuk yang bergaya, dan wisel praktikal, adalah dapur moden daripada peralatan dapur praktikal yang sangat diperlukan dan peralatan, dan wisel mengingatkan bahawa anda tidak perlu risau tentang mendidih apabila air mendidih. Cerek ini akan memberi anda peringatan apabila air mendidih, jadi anda boleh memberi tumpuan kepada perkara lain. Di waktu pagi, anda boleh memulakan hari anda dengan kopi, susu dan teh di dalam cerek. Ini disahkan oleh pelbagai tahap keselamatan makanan, logo sokongan, dan penyesuaian kotak warna. Jadikan produk anda lebih mudah untuk mengenal pasti dan memperluaskan bahagian pasaran anda. Terdapat juga pelbagai produk keluli tahan karat yang lain untuk menyokong penyesuaian, datang untuk berunding!

Spesifikasi produk:

● Nama item: L31871312 cerek

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 3L / 4L / 5L / 6L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 6 atau 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.6 mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

image003


Maklumat produk:

Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang telah bekerja di industri ini selama lebih dari 14 tahun dan telah menegaskan mengeksport produk keluli tahan karat berkualiti tinggi ke dunia. Pada masa yang sama, ia telah diiktiraf dan disokong oleh pelanggan. Disebabkan reka bentuk yang rapi dan praktikalnya, ia popular di seluruh dunia dan mempunyai banyak spesifikasi yang berbeza untuk memenuhi keperluan harian yang berbeza. Kualiti barang besar stabil, kapasiti bekalannya kuat, dan penyesuaian kotak laser, keluli dan kotak warna juga disokong, yang menjadikan pembelian produk anda lebih mudah dilihat. Memilih kami akan menjadi keputusan terbaik anda!Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan


image009(001)

Tentang kita:

Langkah berjaga-jaga:

1. Alat keluli tahan karat hendaklah dibersihkan dengan kain lembut dan detergen makanan yang dicairkan dengan air suam. Jangan gunakan pemutih alkali, kain tembikai logam, kain kimia, dll.

2. Untuk mengelakkan berlakunya bau atau noda, dan boleh digunakan untuk pembersihan jangka panjang, perkakas keluli tahan karat hendaklah dibersihkan dan dikeringkan dengan teliti selepas digunakan.

Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di gerai ...

Hot Tags: cerek air bukan elektrik penggunaan dengan kompor gas atas, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat