Teapot Whistling Kettle Single and Durable Bottom Available

Tangki / cerek ini telah memenangi bahagian pasaran terbesar pada 2018 lalu dan masih mendapat permintaan besar pada tahun baru 2019. Bentuk item ini kelihatan sangat lancar. Dengan bahan keluli tahan karat berkualiti tinggi 201, ia mempunyai kekonduksian haba yang baik dan kesan anti-karat yang baik.

Maklumat produk

L21190303 Teh & teh bersiul berkualiti baik baik-baik cermin penggilap dan elektrolisis dalam kualiti yang tinggi

image002

Tangki / cerek ini telah memenangi bahagian pasaran terbesar pada 2018 lalu dan masih mendapat permintaan besar pada tahun baru 2019. Bentuk item ini kelihatan sangat lancar. Dengan bahan keluli tahan karat berkualiti tinggi 201, ia mempunyai kekonduksian haba yang baik dan kesan anti-karat yang baik. Penggunaan harian di pejabat, dapur rumah, restoran, dan lain-lain, ia akan menjadi rakan minum air terbaik anda!

Informasi produk:

Syarikat Produk Keluli tahan karat Jangka Panjang telah mengeksport produk berkualiti tinggi ke seluruh dunia selama lebih dari 15 tahun. Tangki / cerek ini telah memenangi bahagian pasaran terbesar pada tahun 2018 dan masih mendapat permintaan yang besar pada tahun baru 2019. Bentuk item ini kelihatan sangat licin. Dengan bahan keluli tahan karat berkualiti tinggi 201, ia mempunyai kekonduksian haba yang baik dan anti yang baik - kesan yang kuat. Penggunaan harian di pejabat, dapur rumah, restoran, dan lain-lain, ia akan menjadi rakan minum air terbaik anda!

Spesifikasi produk:

● Nama item: L21190303 Tangki / cerek teh

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 1.0L / 1.5L / 2.0L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 24 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.5 mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

 

Maklumat produk:

image005 (001)

image009 (001)

Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan

image007 (001)


Tentang kita:

image011 (001)

Soalan Lazim: Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut sila hubungi untuk maklumat lebih lanjut.


Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di bilik NO.xxx


Hot Tags: teapot whistling cerek tunggal dan tahan lama yang boleh didapati, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like