Kompor mangkuk dengan sarung tangan anti-panas boleh tanggal

Botol air jangka panjang mempunyai beberapa setang warna dan tombol, menyokong logo tersuai, dan mempunyai kualiti yang stabil dan permintaan pasaran yang besar.

Maklumat produk

Whistling Teapot L31080101-Produk jualan panas pada tahun 2019 teh mudah cerek periuk / air dengan atau tanpa infuser dalam kualiti yang baik

image002

Botol air jangka panjang mempunyai beberapa setang warna dan tombol, menyokong logo tersuai, dan mempunyai kualiti yang stabil dan permintaan pasaran yang besar. Kawalan kualiti yang ketat telah diterima dengan mesra oleh perusahaan dan syarikat di seluruh dunia. Produk Jangka Panjang akan menjadi pilihan terbaik anda!


Informasi produk:

Cerek ini adalah perkakas dapur praktikal yang amat diperlukan untuk keluarga moden. Ia juga mempunyai reka bentuk bergaya dan gaya ringkas, dengan peringatan wisel. Apabila air mendidih, tidak perlu bimbang tentang memasak. Cerek ini akan memberi anda peringatan apabila air mendidih, jadi anda boleh yakin untuk melakukan perkara lain. Bangun pagi dan rebus kopi, susu dan teh dalam cerek. Bahan-bahan cerek yang sihat akan dibuka pada hari yang baik. Produk ini telah melepasi semua jenis pensijilan tahap keselamatan makanan, logo sokongan, penyesuaian kotak warna. Jadikan produk anda lebih dikenali dan mengembangkan bahagian pasaran anda. Terdapat pelbagai produk keluli tahan karat yang lain untuk menyokong penyesuaian.

Spesifikasi produk:

● Nama item: L31080101 cerek

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 3L / 4L / 5L / 6L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 6 atau 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.5 mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

Maklumat produk:

image003


Penggunaan bahan keluli tahan karat gred makanan selamat 201, menebal hingga 0.7mm, berkesan memanjangkan hayat perkhidmatan cerek keluli tahan karat ini. Pemegang cerek lebih mudah dibersihkan dan ditebat dengan berkesan, walaupun pada suhu yang sangat tinggi. Reka bentuk manik atas tepat pada masanya, dan bersiul untuk mengingatkan anda apabila air mendidih. Cerek keluli tahan karat ini praktikal dengan pelbagai cara pemanasan seperti dapur gas, ketuhar elektromagnetik dan sebagainya. Ia adalah produk rumah tangga yang sangat praktikal.Penghantaran dan penghantaran: penghantaran penghantaran / bungkusan penghantaran / penghantaran syarikat penerbangan

image009(001)


Tentang kita:

Langkah berjaga-jaga dan penyelenggaraan:

1. Elakkan perlanggaran yang kuat, jika tidak, ia akan menyebabkan kerosakan dan ubah bentuk produk, yang memberi kesan kepada kesan dan penampilan.

2. Apabila membersihkan produk ini, gunakan kasa lembut, tutup dengan detergen neutral, dan jangan gosok dengan objek keras seperti bola keluli.

3. Sila beri perhatian untuk membersihkan selepas digunakan untuk memastikan produk bersih dan bersih.

Berita terkini:

Produk baru dilancarkan dan kami akan membawa mereka ke Canton Fair. Yang benar-benar mengalu-alukan lawatan anda!

Hot Tags: kompor teapot dengan sarung tangan anti-panas boleh tanggal, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat