Teh Cerek dengan Teknologi Penggilap dan Elektrolisis

Cerek yang direka khas ini menyediakan anda dengan kehidupan minuman yang selamat. Teknologi penggilap dan elektrolisis berkualiti tinggi membuat cerut wisel ini sambutan hangat dari industri peralatan dapur di seluruh dunia.

Maklumat produk

Kettles Teh Unik L33111110 - Reka bentuk baru teh periuk / air cerek dengan atau tanpa infuser dalam kualiti yang baik

image002

Cerek yang direka khas ini menyediakan anda dengan kehidupan minuman yang selamat. Teknologi penggilap dan elektrolisis berkualiti tinggi membuat cerut wisel ini sambutan hangat dari industri peralatan dapur di seluruh dunia. Produk keluli tahan karat jangka panjang telah menghasilkan produk berkualiti sejak tahun 1999.

Informasi produk:

Bangun setiap hari untuk menikmati kopi, susu, teh telah menjadi fesyen baru, cerek ini akan membawa lebih banyak kemudahan. Kapasiti yang besar, rupa bergaya, dan kimpalan praktikal yang kukuh, pelbagai elemen menambah sehingga membentuk cerek yang hampir sempurna. Di dapur, di ruang tamu, di restoran, di pejabat, hampir di mana-mana diperlukan. Jangka Panjang telah berada di pasaran dunia selama lebih dari 14 tahun dengan falsafah produk yang berkualiti tinggi dan inovatif. Cerek berkualiti tinggi dan perkhidmatan terbaik tidak akan menyesali pilihan anda untuk jangka masa panjang!

Spesifikasi produk:

● Nama item: L33111110 cerek

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 3L / 4L / 5L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 6 atau 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.6 mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

Maklumat produk:

image003


Daya tarikan cerek ini adalah reka bentuk yang mudah tetapi reka bentuk yang berbeza merasa daripada cerek tradisional. Hasi dan manik teratas boleh menjadi pelbagai warna, dengan badan keluli tahan karat berwarna 201, yang merupakan barang fesyen yang sangat diperlukan untuk perabot dapur. Barisan badan telah selesai dan kapasiti dipilih. Teknologi penggilap cermin juga merupakan teknologi canggih. Bahagian dalam badan juga merupakan proses elektrolisis yang tepat. Di dalam dan di luar, anda boleh merasakan kesan visual dan praktikal cerek ini.

Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan


image009(001)

Tentang kita:


Soalan Lazim: Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut sila hubungi untuk maklumat lebih lanjut.

Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di bilik NO.xxx


Hot Tags: teh dengan teknologi penggilap dan elektrolisis, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat