Rebus Teh dengan atau tanpa Penyula Warna Perak

Cerek air jangka panjang terdapat dalam pelbagai warna dengan tombol dan pemegang untuk menyokong logo tersuai dengan kualiti yang konsisten dan permintaan pasaran yang tinggi.

Maklumat produk

Kettles Teh Cantik L31611711-Jualan panas popular 2019 baru teh cerek / air cerek baru dengan atau tanpa infuser dalam kualiti tinggi

image002

Cerek air jangka panjang terdapat dalam pelbagai warna dengan tombol dan pemegang untuk menyokong logo tersuai dengan kualiti yang konsisten dan permintaan pasaran yang tinggi. Kawalan kualiti yang ketat telah diterima dengan mesra oleh syarikat dan syarikat di seluruh dunia. Produk jangka panjang akan menjadi pilihan terbaik anda!

Informasi produk:

Reka bentuk anggun dan peluit praktikal adalah peralatan dapur praktikal yang sangat diperlukan untuk keluarga moden. Siulan itu mengingatkan kita bahawa tidak perlu bimbang tentang memasak ketika air mendidih. Cerek ini akan mengingatkan anda apabila air mendidih, jadi anda boleh melakukan perkara-perkara lain dengan keyakinan. Bangun pagi dan surut kopi, susu dan teh dengan cerek. Bahan cerek yang sihat akan bermula hari anda. Produk ini telah diperakui oleh pelbagai gred keselamatan makanan, dengan padanan label dan kotak berwarna. Jadikan produk anda lebih mudah untuk mengenal pasti dan memperluaskan bahagian pasaran anda. Terdapat juga pelbagai produk keluli tahan karat yang lain untuk menyokong penyesuaian, datang dan berunding!

Spesifikasi produk:

● Nama item: L31611711 cerek

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 3L / 4L / 5L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 6 atau 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.6 mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk


image003

Maklumat produk:

Syarikat Produk Keluli tahan karat Jangka Panjang telah mengeksport produk keluli tahan karat berkualiti tinggi ke seluruh dunia selama lebih dari 14 tahun. Pada masa yang sama, ia telah memenangi pengiktirafan dan sokongan pelanggan. Cerek ini sangat popular di seluruh dunia kerana reka bentuk yang bergaya, praktik yang hebat, dan pelbagai spesifikasi untuk memenuhi keperluan harian yang berbeza. Kualiti pukal stabil, keupayaan bekalan kuat, tetapi juga menyokong laser, logo keluli, penyesuaian kotak warna, supaya produk yang dibeli anda lebih dikenali. Memilih kami akan menjadi keputusan terbaik anda!


Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan


image009(001)


Tentang kita:

Langkah berjaga-jaga:

1. Selepas kapal keluli tahan karat dipanaskan pada suhu yang tinggi, jangan sentuh secara langsung dengan tangan untuk mengelakkan terbakar.

2. Plat baru akan sedikit magnet selepas diregangkan oleh mesin. Ini adalah fenomena normal dan magnet akan hilang secara automatik dalam tempoh masa.

Situasi terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di bilik NO.xxx

Hot Tags: cerek teh dengan atau tanpa warna perak, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like