Pemegang Bentuk Kettle Teh U dan Big Knob

Ini kelihatan baik dan berkualiti baik keluli tahan karat bersiul mempunyai pasaran yang besar di Amerika, Eropah, Timur Tengah dan tempat-tempat lain.

Maklumat produk

Cerek teh moden L3011-2019 Reka bentuk baru dengan gaya fesyen keluli tahan karat mengendalikan dalam kualiti yang baik

image002

Ini kelihatan baik dan berkualiti baik keluli tahan karat bersiul mempunyai pasaran yang besar di Amerika, Eropah, Timur Tengah dan tempat-tempat lain. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang telah mengeksport perkakas dapur keluli tahan karat berkualiti tinggi selama lebih dari 14 tahun. Ia akan menjadi pilihan terbaik anda untuk memilih Jangka Panjang sebagai rakan kongsi jangka panjang anda.

Informasi produk:

Cerek ini memberikan anda minum minuman yang selamat. Teknologi penggilap dan elektrolisis berkualiti tinggi membuat cerut wisel ini selamat datang dari industri peralatan dapur di seluruh dunia. Produk keluli tahan karat jangka panjang telah menghasilkan produk berkualiti sejak tahun 1999.

Spesifikasi produk:

● Nama item: L3011 cerek bersiul

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 3L / 4L / 5L / 6L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.45mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

Maklumat produk:

image003


Reka bentuk fesyen, dan wisel praktikal, adalah alat dapur praktikal yang sangat diperlukan untuk keluarga moden, dan wisel mengingatkan bahawa apabila memasak air, anda tidak perlu risau tentang memasak. Cerek ini akan memberi anda peringatan ketika air mendidih, sehingga anda dapat melakukan hal-hal lain dengan selamat. Di waktu pagi, gunakan cerek untuk minum kopi, susu, teh untuk memulakan hari yang baik. Bahagian ini disahkan oleh pelbagai tahap keselamatan makanan dan menyokong penyesuaian logo dan kotak warna. Jadikan produk anda lebih dikenali dan mengembangkan bahagian pasaran anda. Terdapat juga pelbagai produk keluli tahan karat lain untuk menyokong penyesuaian, jadi datang dan berunding!

Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan


image009(001)

Tentang kita:


Soalan Lazim: Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut sila hubungi untuk maklumat lebih lanjut.

Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di bilik NO.xxx


Hot Tags: teh cerek u pemegang bentuk dan tombol besar, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like