Teapot Keluli tahan karat dengan Infuser

Klerap keluli tahan karat berkualiti tinggi ini menjual di seluruh dunia dan merupakan gaya terbaru dari 2019. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang telah berada dalam bidang ini untuk menghasilkan peralatan dapur keluli tahan karat berkualiti tinggi yang mempunyai sejarah lebih daripada 15 tahun .

Maklumat produk

L20060203 Baru melancarkan Teapot dengan infuser-2019 Reka bentuk baru dengan penggilapan cermin yang baik dan elektrolisis dalam kualiti tinggi

1

Klerap keluli tahan karat berkualiti tinggi ini menjual di seluruh dunia dan merupakan gaya terbaru dari 2019. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang telah berada dalam bidang ini untuk menghasilkan peralatan dapur keluli tahan karat berkualiti tinggi yang mempunyai sejarah lebih daripada 15 tahun . Memilih Jangka Panjang sebagai pasangan anda akan menjadikan perniagaan anda berkembang dengan lebih cepat.

Informasi produk:

Tangki keluli tahan karat berkualiti tinggi dengan reka bentuk yang bergaya, minimalis dan air mendidih sangat mudah, dan pemegang dan tombol boleh disesuaikan untuk pelbagai warna. Di seluruh Amerika Syarikat, Eropah, Timur Tengah dan tempat-tempat lain mempunyai pasaran yang besar. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang dalam bidang ini mempunyai lebih daripada 14 tahun kualiti pengeluaran peralatan dapur keluli tahan karat. Memilih kami untuk menjadi pasangan anda untuk masa yang lama mungkin menjadi pilihan terbaik anda.

Spesifikasi produk:

● Nama item: L20060203 Teh periuk / cerek

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 1.0L / 1.5L / 2.0L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 24 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.7mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

Maklumat produk:

Bahan-bahan mesra alam dan diperakui, cerek teh ini menyediakan susu panas atau kopi yang sihat setiap hari. Bangun pagi dan minum minuman panas dengan periuk teh bersiul. Ia mengingatkan anda bahawa apabila anda perlu melakukan perkara lain dengan wisel, ia akan menjimatkan masa anda untuk melihatnya mendidih. Pemegang keluli tahan karat tahan lama memastikan ia tetap sejuk semasa air mendidih. Nozzle boleh melindungi semua keadaan, dapur yang baik tidak boleh tanpa cerek reka bentuk yang bergaya dan ringkas ini! Untuk menghantar produk borong panas ini ke pasaran anda dengan serta-merta!Bagaimana cara menghantar: Cara penghantaran laut Bekas penghantaran / penghantaran ekspres / penghantaran syarikat penerbangan


image007(001)

Tentang kita:

 

Langkah berjaga-jaga dan penyelenggaraan:

1.   Sebelum menggunakan produk baru, sila basuh dengan detergen neutral dan air suam, dan lap dengan kain.

2. Sebelum menjamu makanan, sila basuh produk dengan air suam bersih, kesannya akan menjadi lebih baik.

3. Jangan menyimpan minuman berkarbonat untuk mengelakkan kakisan periuk.

Berita terkini:

Lauching produk baru baru-baru ini sila notis laman web kami


Hot Tags: teko keluli tahan karat dengan pereka, pengilang, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat