Cerek Keseimbangan Cerekapi Keluli Tahan Karat

Pemegang warna pelbagai adalah pilihan, membolehkan elemen fesyen dibenamkan di dapur. Cerek moden wujud bersama dengan kualiti tinggi, badan tebal, spout licin, pemegang anti-pengancing, dan pelbagai cerek untuk kesihatan anda telah disambut oleh industri dapur di seluruh dunia.

Maklumat produk

Cerekapi Keseimbangan Cerekapi Lekapan Lekapan L33090203 -Popular dan panas jualan teh periuk / cerek air dengan atau tanpa pereka dalam kualiti yang baik

image002

Pemegang warna pelbagai adalah pilihan, membolehkan elemen fesyen dibenamkan di dapur. Cerek moden wujud bersama dengan kualiti tinggi, badan tebal, spout licin, pemegang anti-pengancing, dan pelbagai cerek untuk kesihatan anda telah disambut oleh industri dapur di seluruh dunia. Cepat dan pilih produk kami untuk dihantar ke pasaran anda!

Informasi produk:

Produk keluli tahan karat jangka panjang telah berada di industri ini selama lebih dari 14 tahun dan telah secara konsisten mengeksport produk keluli tahan karat yang berkualiti tinggi ke semua bahagian dunia. Pada masa yang sama, ia juga menerima pengiktirafan dan sokongan daripada pelanggan. Cerek ini sangat popular di seluruh dunia kerana reka bentuk, kepraktisan, dan pelbagai saiz yang berbeza untuk memenuhi keperluan harian yang berbeza. Kualiti kargo besar stabil, kapasiti bekalannya kukuh, dan ia juga menyokong penyesuaian laser, logo cap, dan kotak warna, supaya produk yang anda beli lebih dikenali. Memilih kami akan menjadi keputusan terbaik anda!

Spesifikasi produk:

● Nama item: cerek L33090203

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 2.5L / 3L / 4L / 5L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 6 atau 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.5 mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk


image003


Maklumat produk:

Reka bentuk cerek ini sangat bertimbang rasa. Pemegang bakelite boleh menahan suhu tinggi, ketahanan kakisan dan tidak bersetuju untuk tergelincir, keselamatan sangat boleh dipercayai. Ia diperbuat daripada bahagian bawah periuk keluli tahan karat yang tebal, sesuai untuk pemanasan dapur gas, pemanas induksi periuk dan sebagainya. Dibuat dari keluli tahan karat yang kokoh, cerek ini cantik, elegan dan bergaya, digilap ke cermin. Mekanisme pencetus mudah pada pemegang boleh dicurahkan dengan selamat dan mudah. Whistling apabila air mendidih. Boleh digunakan untuk bahagian atas gas, seramik dan elektrik. Cerek itu memanaskan dengan cepat dan mengekalkan haba yang baik.


Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan


image009(001)


Tentang kita:


Soalan Lazim: Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut sila hubungi untuk maklumat lebih lanjut.

Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di bilik NO.xxx


Hot Tags: cerek keluli tahan karat, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat