Kompor Gas Cerek Keluli Tahan Karat

Kompor Gas Cerek Keluli Tahan Karat

Cerek berkembar ini baru pada tahun 2019 dan ukurannya ialah 1.0 Liter, 1.5 Liter dan 2.0 Liter. Syarikat Produk Keluli Tahan Karat Jangka Panjang mengkhusus dalam kualiti yang baik dan mengembangkan produk baru. Ia sesuai digunakan di dapur, ruang tamu, pejabat, restoran, dll.

Maklumat produk

image001

Cerek laris ini baru diperkenalkan pada tahun 2019 dan masing-masing berkapasiti 1.0L, 1.5L dan 2.0L. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang memberi tumpuan kepada pembangunan produk berkualiti tinggi dan produk baru. Sesuai untuk dapur, ruang tamu, pejabat, restoran, dan lain-lain&# 39. Ini adalah pemegang bakelite cerek teko keluli tahan karat dengan tiga penapis dengan pelbagai saiz.


Informasi produk:

Dibuat dari keluli tahan karat berkualiti tinggi, cerek itu mempunyai potongan piano, dan akan berderak ketika air mendidih. Lebih-lebih lagi, keluli tahan karat berkualiti tinggi digunakan, yang tahan lama dan lebih selamat digunakan. Penampilan yang anggun; Reka bentuk pemegang ergonomik yang bergaya, sangat berperikemanusiaan. Cerek ini sesuai untuk dapur gas, periuk induksi, dapur elektrik dan sumber haba yang lain. Reka bentuk yang berperikemanusiaan, badan yang lancar, tidak ada limpahan air panas semasa digunakan; Pemegang suhu tinggi berkualiti tinggi, kuat dan tahan lama; Dinding dalaman cerek dilekatkan dengan elektrik, yang tidak mudah ditimbang, senang dibersihkan dan cantik, dan menjadikan anda minum lebih sihat.


Spesifikasi produk:

● Nama item: cerek L1080202

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Tangani dengan Hitam, coklat, kelabu, hijau

● Saiz: 1.0L; 1.5L; 2.0L

● Ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli Tahan Karat Jangka Panjang

● Logo& Kotak warna: Logo khusus& Kotak warna

● Pembungkusan: 12 atau 24 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.5mm / 0.7mm

● MOQ: 800 keping

● Penghantaran: Melalui kapal / syarikat penerbangan / penghantaran ekspres

● Pemanas yang ada: Kompor gas / periuk pengenalan


Maklumat produk:

image001


Penghantaran dan Penghantaran: Penghantaran kontena laut / penghantaran ekspres pakej / penghantaran syarikat penerbangan:

image006(001)


Tentang kita:

image010(001)


Soalan Lazim:

Sila hantarkan pertanyaan atau hubungi kami dengan wechat / whatsapp untuk maklumat lebih lanjut, terima kasih!

Hot Tags: dapur gas cerek keluli tahan karat, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat