Cerek Teh Warna Perak dengan Pemegang Hitam dan Kancing

Cerek yang ringkas dan bergaya ini menjadikan dapur anda tempat yang lebih baik untuk diminum. Bahan keluli tahan karat berkualiti tinggi 201, kawalan ketat proses penggiliran dan elektrolisis, membuat kopi, susu, teh, air hangat anda lebih selamat dan menjadikan kehidupan anda lebih baik!

Maklumat produk

Cerek Teh Prihatin L32370706 -Perkesan jualan 2019 teh baru cerek periuk / air dengan atau tanpa infuser dalam kualiti yang baik

image002

Cerek yang ringkas dan bergaya ini menjadikan dapur anda tempat yang lebih baik untuk diminum. Bahan keluli tahan karat berkualiti tinggi 201, kawalan ketat proses penggiliran dan elektrolisis, membuat kopi, susu, teh, air hangat anda lebih selamat dan menjadikan kehidupan anda lebih baik!

Informasi produk:

Selepas bangun, minum kopi, susu dan teh telah menjadi fesyen yang sihat. Mempunyai cerek ini akan membawa lebih banyak kemudahan dan kelajuan. Kapasiti yang besar, rupa yang bergaya, dan kimpalan praktikal yang kukuh, pelbagai elemen digabungkan untuk membentuk cerek yang hampir sempurna. Di dapur, ruang tamu, ruang makan, pejabat, hampir di mana-mana. Jangka panjang di pasaran dunia untuk produk berkualiti tinggi dan konsep produk inovatif selama lebih dari 14 tahun. Cerek berkualiti tinggi dan perkhidmatan terbaik tidak akan membuat anda kesal memilih Jangka Panjang!

Spesifikasi produk:

● Nama item: L32370706 cerek

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 2.5L / 3L / 4L / 5L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 6 atau 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.5 mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk


image003


Maklumat produk:

Penggunaan bahan selamat keluli tahan karat gred 201 bahan, menebal hingga 0.7mm, berkesan memperluaskan kehidupan cerek keluli tahan karat ini. Pemegang pada cerek ini adalah pemegang Bakelite, yang lebih mudah dibersihkan, terlindung dengan berkesan dan dapat menahan suhu tinggi. Reka bentuk kubah yang bergaya, bersiul, mengingatkan anda apabila air mendidih. Cerek keluli tahan karat ini praktikal dan dilengkapi dengan dapur gas, periuk induksi dan kaedah pemanasan lain. Ia adalah produk rumah yang sangat praktikal.Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan


image009(001)


Tentang kita:

Langkah berjaga-jaga:

1. Produk keluli tahan karat tidak boleh bersentuhan dengan bahan yang mengandungi garam (seperti bahan asid dan alkali lain) seperti kicap dan cuka untuk jangka masa yang lama.

2. Oleh kerana plat keluli tahan karat dibentangkan oleh mesin apabila ia dihasilkan, beberapa tempat akan mendapat sedikit noda. Sebelum digunakan, ia boleh dibasuh dengan air suam dan dicairkan dengan cuka selama 30 minit.

Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di gerai ...

Hot Tags: cerek teh warna perak dengan pemegang hitam dan tombol, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like