Cerek Teh Wisel Merah

Cerek Teh Wisel Merah

Cerek ini adalah cerek keluli tahan karat dalam pemegang Bakelite warna merah marmar untuk dapur memasak gas. Saiz ialah 1.0L; 1.5L; 2.0L. Mudah untuk memanaskan makanan lain bersama dengan air.
Berbual sekarang

Maklumat produk

1

Cerek ini adalah cerek keluli tahan karat dengan pemegang Bakelite warna merah marmar untuk dapur dapur. Saiz ialah 1.0L; 1.5L; 2.0L. Mudah untuk memanaskan makanan lain bersama dengan air. Reka bentuk fesyen dan sangat popular di pasaran tahun ini. Cerek diperbuat daripada keluli tahan karat tebal untuk produk yang lebih lasak. Terdapat banyak keupayaan untuk dipilih untuk disesuaikan dengan kegunaan seharian yang berbeza. Badan berada dalam mod penyemburan kelas tinggi untuk penampilan yang lebih baik dan pembersihan lebih mudah.


Cerek keluli tahan karat Lukisan merah marmar Bakelite pemegang dan tombol dengan saringan


Informasi produk:

Pegangan cerek ini adalah pegangan anti-pelepasan bertebat Bakelite, puncak Bakelite dengan bunyi bip automatik. Rivet yang bergerak mengikat penutupnya dan tidak mudah jatuh. Di samping itu, cerat mempunyai penutup debu untuk memastikan air minuman bersih dan bersih. Tubuh disembur dengan warna merah marmar, penampilannya indah, periuk ditarik rendah dan kualitinya terjamin. Dinding dalaman cerek menggunakan teknologi elektrolisis canggih, yang terang dan bersih, mudah dibersihkan, dan tidak mudah menghasilkan kotoran, memastikan air minum yang sihat. Bahagian bawah periuk menggunakan reka bentuk bawah rata cekung bulat, yang meningkatkan kawasan penerimaan haba. Kecekapan pelepasan haba tinggi, dan penjimatan tenaga dan penjimatan masa lebih mudah.


Spesifikasi produk:

● Nama item: cerek P20060203

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Merah Marmer

● Saiz: 1.0L; 1.5L; 2.0L

● Ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli Tahan Karat Jangka Panjang

● Logo& Kotak warna: Logo khusus& Kotak warna

● Pembungkusan: 12 atau 24 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.7mm

● MOQ: 800 keping

● Penghantaran: Melalui kapal / syarikat penerbangan / penghantaran ekspres

● Pemanas yang ada: Kompor gas / periuk pengenalan


Maklumat produk:

1


Penghantaran dan Penghantaran: Penghantaran kontena laut / penghantaran ekspres pakej / penghantaran syarikat penerbangan:

image006(001)


Tentang kita:

image006


Soalan Lazim:

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lebih lanjut, sila hubungi untuk maklumat lebih lanjut HUBUNGI


Berita terkini:

Kami akan menghadiri 126ikaPesta Canton pada bulan Oktober

Hot Tags: cerek teh bersiul warna marmar merah, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like