Kettle dan Teapot Thermal Conduction for Gas Stove Top

Ketuhar keluli tahan karat berkualiti tinggi ini mempunyai pasaran yang besar di Timur Tengah, Eropah, Amerika, Australia dan tempat-tempat lain. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang telah menghasilkan perkakas dapur keluli tahan karat berkualiti tinggi dalam bidang ini selama lebih dari 14 tahun.

Maklumat produk

Cerek dan Teapot L31190303 -2019 reka bentuk baru teh mudah periuk cerek / air sederhana dengan atau tanpa infuser dalam kualiti tinggi

image002

Ketuhar keluli tahan karat berkualiti tinggi ini mempunyai pasaran yang besar di Timur Tengah, Eropah, Amerika, Australia dan tempat-tempat lain. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang telah menghasilkan perkakas dapur keluli tahan karat berkualiti tinggi dalam bidang ini selama lebih dari 14 tahun. Pilih kami sebagai rakan kongsi jangka panjang dan kami tidak akan membiarkan anda menyesal!


Informasi produk:

Reka bentuk yang bergaya dan wisel praktikal cerek ini adalah dapur praktikal yang amat diperlukan untuk keluarga moden. Siulan itu mengingatkan kita bahawa tidak perlu risau apabila air mendidih. Cerek ini akan mengingatkan anda apabila air mendidih, jadi anda boleh melakukan perkara-perkara lain dengan keyakinan. Bangun pagi atau selepas hari kerja keras, gunakan cerek untuk membuat kopi, susu dan teh. Bahan cerek yang sihat menyediakan air hangat untuk bersantai. Produk ini telah melepasi pelbagai pensijilan tahap keselamatan makanan, penyesuaian label dan penyesuaian kotak warna. Jadikan produk anda lebih mudah untuk mengenal pasti dan memperluaskan bahagian pasaran anda. Terdapat pelbagai produk keluli tahan karat yang lain untuk menyokong penyesuaian, dialu-alukan untuk berunding!

Spesifikasi produk:

● Nama item: cerek L31190303

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 2.5L / 3L / 4L / 5L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 6 atau 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.5 mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

image003


Maklumat produk:

Cerek ini adalah dapur klasik. Ia mempunyai permukaan keluli tahan karat yang sangat digilap dan reka bentuk tradisional untuk masa tambahan. Produk dapur ini direka dalam kes keluli tahan karat 18/10 untuk rasa sejuk. Dengan bahan ini, haba dapat dipindahkan dengan cepat dan air dapat disiapkan dengan lebih cepat. Bahagian atas cerek mempunyai tombol yang membuatnya sejuk dan mengayunkan pegangan untuk penyimpanan dan pengisian cepat. Cerek ini boleh digunakan pada semua permukaan memasak.Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan

image009(001)

Tentang kita:

Sebelum Penggunaan:

Sila basuh dengan detergen atau cuka putih dengan air suam dan kering.


Kaedah penyelenggaraan:

Selepas setiap penggunaan, bersihkan dan kering dengan spons atau kain lembut untuk memastikan keluli tahan karat bersih dan bersih. Jika tidak dibersihkan dengan sempurna, satu filem putih (mineral di dalam air dan makanan berkanji) akan muncul di permukaan keluli tahan karat. Ia juga perlu digosok dengan jus lemon atau cuka putih.

Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di bilik NO.xxx


Hot Tags: cerek dan pemanasan haba untuk kompor gas, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat