Cerek Ketenteraan

- Jan 23, 2019-

1. Selepas rawatan pengoksidaan yang ketat, penutup periuk kebocoran berkaitan dengan badan cerek, yang tahan terhadap suhu dan kakisan yang tinggi.


2. Badan cerek mempunyai kotak makan tengahari aluminium dengan tudung. Kotak makan tengah hari mempunyai pendakap untuk cawan untuk dihubungkan dengan pendakap, dan tudung ditutup, dan boleh digantung untuk digunakan sebagai periuk. Tudung juga boleh menyekat debu kayu api dan juga boleh digunakan untuk hidangan.


3. Beberapa titik sambungan dilipat reka bentuk, mudah untuk mengatur dan membawa. Jaket kanvas kanvas mempunyai pemeliharaan haba tertentu dan kesan anti-panas dan boleh disaring.


4. Limpahan mengamalkan proses penyemperitan sejuk, lancar dan rata. Ia tidak akan cedera semasa minum, dan tidak akan ada kebocoran ketika dibawa. Perlindungan periuk kebocoran dengan tali tidak akan hilang.


5. Saiz kecil, banyak fungsi, sangat praktikal, mudah dibawa, tidak takut memukul, mengurangkan beban luar. Terdapat juga jaket cerek hijau tentera yang boleh dipakai di atas badan. Beberapa gaya retro juga sangat popular.


Permohonan: kerja lapangan, mendaki gunung, mendaki, memancing, berkhemah dan sebagainya.


Petua untuk digunakan: Badan cerek dirawat dengan rawatan anti-pengoksidaan untuk memastikan kualiti air tidak berubah dalam tempoh yang singkat. Jika sebilangan kecil wain merah ditambah, masa pemeliharaan akan diperpanjang.