Turkish Coffee Warmer Stainless Steel 5 Capacity Available

Cawan kopi keluli tahan karat berkualiti tinggi ini mempunyai pasaran yang besar di Amerika Syarikat, Eropah, Timur Tengah dan tempat-tempat lain. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang telah menghasilkan peralatan dapur keluli tahan karat berkualiti tinggi dalam bidang ini selama lebih dari 14 tahun.

Maklumat produk

L102885 Best Turkish Coffee Warmer Stainless Steel -2019 Reka bentuk baru dengan penggilapan cermin yang baik dan elektrolisis dalam kualiti tinggi

image002

Cawan kopi keluli tahan karat berkualiti tinggi ini mempunyai pasaran yang besar di Amerika Syarikat, Eropah, Timur Tengah dan tempat-tempat lain. Syarikat produk keluli tahan karat jangka panjang telah menghasilkan peralatan dapur keluli tahan karat berkualiti tinggi dalam bidang ini selama lebih dari 14 tahun. Memilih rakan kongsi jangka panjang mungkin pilihan terbaik anda.

 

Informasi produk:

Dengan reka bentuk fesyen & ringkas dan kemudahan yang sangat baik dalam pemanasan kopi / susu, periuk kopi keluli tahan karat berkualiti tinggi mempunyai pasar yang besar di seluruh Amerika, Eropah, dan Timur Tengah. Syarikat Produk Keluli tahan karat Jangka Panjang telah berada di kawasan ini untuk lebih daripada 14 tahun pembuatan peralatan dapur keluli tahan karat berkualiti tinggi. Untuk memilih Jangka Panjang sebagai pasangan anda mungkin pilihan terbaik anda.

Spesifikasi produk:

● Nama item: periuk kopi L102885

● Bahan: Keluli tahan karat 430, pemegang: silikon

● Warna: Perak

● Saiz: 250ml / 350ml / 450ml / 550ml / 720ml

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 48 kotak / Ctn

● Ketebalan: 1mm

● MOQ: 1800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

Maklumat produk:

Dengan bahan yang mesra alam dan bersertifikat, periuk kopi menyediakan setiap hari kopi dan susu hangat yang sihat. Bangun pagi dan nikmati minuman panas dengan periuk kopi ini. Pemegang dengan silikon sentiasa membuat ia sejuk dan tidak perlu risau tentang rasa panas. Dan muncung boleh melindungi lebih dari semua keadaan. Dapur yang baik tidak akan tanpa reka bentuk yang lebih bergaya dan mudah kopi panas! Datang dan dapatkan produk jualan borong panas ini ke pasaran anda!

Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan laut / pakej penghantaran ekspres / penghantaran kapal terbang

image007(001)


Tentang kita:

Soalan Lazim: Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut sila hubungi untuk maklumat lebih lanjut.

 

Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di bilik NO.xxx


Hot Tags: turkish coffee warmer stainless steel 5 kapasiti tersedia, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat