Pemanas Piala Pemanas Kopi Turki

Pemanasan kopi ini mempunyai reka bentuk yang lancar dan diperbuat daripada keluli tahan karat 201. Pemegang mempunyai pemegang keluli tahan karat berlapis dua untuk mengelakkan terbakar pada pemegang.

Maklumat produk

L102987-Induksi Pemanas Piala Stainless Steel Kopi Panas -2019 Reka bentuk baru dengan penggilapan cermin yang baik dan elektrolisis dalam kualiti tinggi

image002

Pemanasan kopi ini mempunyai reka bentuk yang lancar dan diperbuat daripada keluli tahan karat 201. Pemegang mempunyai pemegang keluli tahan karat berlapis dua untuk mengelakkan terbakar pada pemegang. Senaman ini juga dilengkapi dengan penutup yang melindungi kopi atau susu anda dari pencemaran sepanjang masa.

Informasi produk:

Produk keluli tahan karat jangka panjang telah mengeksport pembuat kopi Turki yang berkualiti selama lebih dari 15 tahun dan sentiasa komited terhadap integriti dan kualiti. Memilih Jangka Panjang tidak akan membuat anda menyesal. Periuk kopi ini mempunyai reka bentuk yang lancar dan diperbuat daripada keluli tahan karat 201. Pemegang mempunyai pemegang keluli tahan karat berlapis dua untuk mengelakkan terbakar pada pemegang. Pokok kopi ini juga dilengkapi dengan penutup yang melindungi kopi atau susu anda dari pencemaran sepanjang masa.

Spesifikasi produk:

● Nama item: periuk kopi L102987

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 250ml / 350ml / 450ml / 550ml / 720ml

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 48 kotak / Ctn

● Ketebalan: 1mm

● MOQ: 1800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

Maklumat produk:

Periuk kopi ini mempunyai reka bentuk yang lancar dan diperbuat daripada keluli tahan karat 201. Pemegang mempunyai pemegang keluli tahan karat berlapis dua untuk mengelakkan terbakar pada pemegang. Pemanasan kopi ini juga dilengkapi dengan penutup yang melindungi kopi atau susu anda dari pencemaran pada setiap masa. Produk keluli tahan karat jangka panjang telah mengeksport pembuat kopi Turki yang berkualiti selama lebih dari 15 tahun dan sentiasa komited terhadap integriti dan kualiti. Memilih Jangka Panjang tidak akan membuat anda menyesal!

Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan laut / pakej penghantaran ekspres / penghantaran kapal terbang

image007(001)


Tentang kita:

Soalan Lazim: Jika anda mempunyai pertanyaan lanjut sila hubungi untuk maklumat lebih lanjut.

Berita terkini:

Kami akan berada di Pesta Canton ke- 125 di bilik NO.xxx


Hot Tags: turkish coffee warmer induction cup pemanas, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat