Pembuat Kopi Turki Pasir

Reka bentuk warna semburan kopi panas yang baru dilancarkan. Ia mempunyai reka bentuk yang lancar dan diperbuat daripada keluli tahan karat 201. Pemegang mempunyai pemegang keluli tahan karat berlapis dua untuk mengelakkan terbakar pada pemegang.

Maklumat produk

image001

Reka bentuk warna semburan kopi panas yang baru dilancarkan. Ia mempunyai reka bentuk yang lancar dan diperbuat daripada keluli tahan karat 201. Pemegang mempunyai pemegang keluli tahan karat berlapis dua untuk mengelakkan terbakar pada pemegang. Senaman ini juga dilengkapi dengan penutup yang melindungi kopi atau susu anda dari pencemaran sepanjang masa.


L100781- Kopi keluli tahan karat yang panas - Reka bentuk baru dengan semburan warna dan elektrolisis dalam kualiti yang tinggi


Informasi produk:

Produk keluli tahan karat jangka panjang telah mengeksport pembuat kopi Turki yang berkualiti selama lebih dari 15 tahun dan sentiasa komited terhadap integriti dan kualiti. Pembuat kopi ini direka bentuk untuk kelancaran dan diperbuat daripada keluli tahan karat 201. Pemegang ini mempunyai pemegang dua keluli tahan karat untuk mengelakkan terbakar pada pemegang.


Spesifikasi produk:

● Nama item: L100781 periuk kopi

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 200ml / 350ml / 500ml / 700ml / 900ml

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 48 kotak / Ctn

● Ketebalan: 1mm

● MOQ: 1800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk


Maklumat produk:

Pembuat kopi ini direka bentuk untuk kelancaran dan diperbuat daripada keluli tahan karat 201. Pemegang ini mempunyai pemegang dua keluli tahan karat untuk mengelakkan terbakar pada pemegang. Syarikat Produk Keluli tahan karat Jangka Panjang telah dieksport ke periuk kopi Turki premium selama lebih dari 15 tahun dan komited untuk integriti dan kualiti. Memilih Jangka Panjang tidak akan membuat anda menyesal!

image003


Penghantaran dan penghantaran: penghantaran lalai cara penghantaran / pakej penghantaran ekspres / penghantaran syarikat penerbangan:

image006 (001)


Tentang kita:

image006


Soalan Lazim:

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lanjut sila hubungi untuk maklumat lanjut HUBUNGI


Berita terkini:

Kami akan menghadiri Pameran Canton Canton ke- 126 pada bulan Oktober

Hot Tags: pasir kopi turkish pasir, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat