Cerek Teh Metal untuk Restoran Dapur Rumah

Cerek ini menyediakan anda dengan air minuman yang selamat. Dengan teknologi penggilap dan elektrolisis berkualiti tinggi, cerek menyanyi ini disambut hangat oleh industri peralatan dapur di seluruh dunia.

Maklumat produk

Kettle Teh Logam L33011806 -Hot jualan Reka bentuk baru 2019 teh periuk / air cerek dengan atau tanpa infuser dalam kualiti yang baik

image002

Cerek ini menyediakan anda dengan air minuman yang selamat. Dengan teknologi penggilap dan elektrolisis berkualiti tinggi, cerek menyanyi ini disambut hangat oleh industri peralatan dapur di seluruh dunia. Syarikat produk keluli tahan karat sejak tahun 1999 mematuhi pengeluaran produk berkualiti tinggi.


Informasi produk:

Cerek ini datang dalam pelbagai warna, termasuk pemegang dan tombol. Bahan keselamatan makanan yang disahkan menjadikan air lebih selamat. Ketebalan 0.7 mm menjadikan cerek ini lebih sentuhan dan tahan lama, dan jumlah jualan juga hebat. Reka bentuk yang berbeza dan elemen bergaya menghiasi dapur setiap keluarga, menjadikan tetingkap dapur ditambah. Syarikat produk keluli tahan karat mempunyai pelbagai bekalan dapur, bekalan rumah, selaras dengan ciri-ciri kualiti dan praktikal yang tinggi pelanggan di seluruh dunia yang dialu-alukan. Jika anda ingin membuat perniagaan anda lebih baik, pilih Jangka Panjang sebagai rakan kongsi jangka panjang anda!

Spesifikasi produk:

● Nama item: cerek L33060908

● Bahan: Keluli Tahan Karat 201

● Warna: Perak

● Saiz: 3L / 4L / 5L

● Ciri-ciri: Mesra alam

● Jenama: Keluli tahan karat jangka panjang

● Logo Logo & Warna: Logo tersuai & Peti warna

● Pembungkusan: 6 atau 12 kotak / Ctn

● Ketebalan: 0.7mm

● MOQ: 800pcs

● Penghantaran: Dengan penghantaran kapal / syarikat penerbangan / ekspres

● Pemanas yang disediakan: Kompor gas / Pengenalan periuk

image003


Maklumat produk:

Menggunakan bahan makanan keluli tahan karat gred selamat 201, menebal hingga 0.7mm, dengan berkesan memanjangkan hayat perkhidmatan cerek keluli tahan karat ini. Pemegang pada cerek ini adalah Bakelite, yang lebih mudah dibersihkan dan terisolasi dengan berkesan untuk bertahan walaupun suhu tinggi. Reka bentuk kubah bergaya, dan meniup wisel untuk mengingatkan anda apabila air mendidih. Cerek keluli tahan karat ini praktikal dengan dapur gas, periuk induksi dan kaedah pemanasan lain. Adakah produk rumah tangga yang sangat praktikal.


Penghantaran dan penghantaran: Bekas pengangkutan / penghantaran penghantaran kontena penghantaran udara / syarikat penerbangan


image009(001)


Tentang kita:

Langkah berjaga-jaga:

1. Sebelum digunakan, perkakas keluli tahan karat mesti dibasuh dengan air mendidih beberapa kali untuk pensterilan suhu tinggi.

2. Untuk mengelakkan mengetuk, jatuh, perlanggaran dan kesan yang kuat, sebaliknya ia akan menyebabkan ubah bentuk produk keluli tahan karat, yang mempengaruhi kesan penampilan dan penggunaan.

Berita terkini:

Kami akan menghadiri Pameran Canton setiap tahun. Berharap untuk berjumpa dengan anda di sana!

Hot Tags: cerek teh logam untuk restoran dapur rumah, pengeluar, pembekal, borong, diskaun, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat