Sejarah kita

Produk-produk keluli tahan karat jangka panjang Co, Ltd ditubuhkan pada tahun 1999 di Chaozhou, Wilayah Guangdong, China dan mula dieksport pada tahun 2004. Khusus dalam merancang pembangunan dan pemasaran pelbagai jenis cerek air keluli tahan karat, periuk kopi, pasu susu, peralatan memasak dan peralatan dapur.


1

Dengan kualiti yang tinggi, perkhidmatan yang baik dan harga yang kompetitif, produk kami dijual dengan cara yang hebat di Eropah, Timur Tengah, Afrika dan Amerika. Kami menghadiri pameran setiap tahun. Produk kami menjual baik di seluruh dunia dan menikmati reputasi yang tinggi dengan pelanggan kami. Dan jumlah eksport mencapai lebih dari USD 10000000 tahun-tahun kebelakangan ini, yang berada di tahap tinggi di kawasan ini.


2


Kami tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan pelanggan kami dalam jangka panjang dan itulah salah satu sebab bagi nama nama syarikat kami. Untuk mencapai prinsip win-win dan masuk ke dalam pembangunan yang lebih luas, saya percaya Long-Term Stainless Steel Product Co., Ltd adalah pilihan terbaik anda.


3